Kuyt: ''De stad is een bom van positiviteit''

Kuyt: ''De stad is een bom van positiviteit''

Dirk Kuyt zag dit weekend een lang gekoesterde droom in vervulling gaan: hij werd eindelijk kampioen met Feyenoord. Vandaag volgde de bordesscene. ''De stad is op dit moment een bom van positiviteit'', zegt hij tegenover de NOS.

"Ik ben heel koel, maar van binnen niet. Ik ben gewoon heel erg bedwelmd, door alles wat ik heb meegemaakt. De road to succes is misschien wel mooier dan hier staan. Het is moeilijk te bevatten dat het zo snel is gegaan. De emotie van de mensen slaat bij mij letterlijk naar binnen. Dat maakt mij misschien een beetje stil op dit moment. Als je iedereen ook ziet. Of het nou kinderen zijn van twee of drie, mijn eigen kinderen, een opa met een rollator. De stad is helemaal gek geworden."

Verslaggever Joep Schreuder vroeg ook nog wanneer Kuyt met duidelijkheid over zijn toekomst denkt te komen. "Feyenoord is sowieso mijn club. Ik ga genieten van dit moment en ga snel met Feyenoord om de tafel."

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties