El Ahmadi: ''Hij heeft ons kampioen gemaakt''

El Ahmadi: ''Hij heeft ons kampioen gemaakt''

Karim El Ahmadi is een van de dragende krachten geweest dit seizoen voor Feyenoord. De middenvelder was ook in de gewonnen wedstrijd tegen Heracles Almelo weer belangrijk voor zijn ploeg.

De druk was zeker aanwezig bij El Ahmadi. "Ik probeer gewoon m'n werk te doen voor het team. Met het publiek erachter is dat lekker. Iedereen snakte hiernaar. Ik moet eerlijk zeggen dat ik veel spanning voelde deze week, maar als je uiteindelijk op het veld staat met het publiek erachter, weet je dat het niet fout kan gaan, we zijn verdiend kampioen geworden."

Aanvoerder Dirk Kuyt was uiteindelijk de grote man aan de kant van Feyenoord. "Ik zei voor de wedstrijd al tegen hem: 'Als iemand het gaat doen, ben jij het.' Hij is heel het jaar belangrijk voor ons geweest, zowel binnen als buiten het veld. Hij heeft ons kampioen gemaakt. Het is hartstikke mooi, ik heb gewoon kippenvel,'' sluit El Ahmadi af in gesprek met Fox Sports.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties