Royston Drenthe: "ME heeft alles geslagen wat bewoog''

vrijdag 12 mei 2017 18:54 197.495 keer bekeken 473 reacties Pro Shots

Royston Drenthe heeft samen met collega-rapper U-Niq, bekend van de Feyenoord-rap Het Legioen met Winne, een kampioensrap gemaakt. Het nummer ‘Champions’ zal uitgebracht worden wanneer de Rotterdamse club, tegen Heracles Almelo, daadwerkelijk kampioen wordt.

“Ja, ik denk dat dat wel vrij logisch is”, zegt de oud-speler van Feyenoord en Real Madrid in gesprek met Voetbal International. “We hadden gehoopt hem afgelopen zondag al uit te brengen, maar dat mocht niet baten. We hebben nog steeds al het vertrouwen in de jongens. Eerst even winnen, dat is het belangrijkste.”

“Hoogstwaarschijnlijk kijk in de wedstrijd tegen Heracles Almelo in de Kuip”, vervolgt hij. “Mocht dat niet doorgaan, ben ik ergens met mijn maten waus in de straten van Rotterdam. Sowieso duik ik in de fontein als ze winnen, maar dat is pas na afloop. Daar moeten we nu niet over praten, eerst winnen.”

De oud-jeugdspeler van de Rotterdamse club hoopt dat het in het centrum van de stad rustig blijft. “Ik kan je vertellen: de mobiele eenheid heeft afgelopen zondag alles geslagen wat bewoog. Of je nou een opa, oma of jonge dame bent… Iedereen kreeg vanuit alle hoeken klappen.”

“Wij Feyenoord-supporters kunnen slecht tegen ons verlies, je weet toch. En dan zeg ik nog supporters, laat staan onze hooligans. Iedereen weet dat het superchaos gaat worden als we geen kampioen worden. Mijn advies: stad leeg en de mensen die niets met voetbal te maken willen hebben of niet voor Feyenoord zijn moeten gewoon thuisblijven.”

Laatste headlines
473 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 129 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 63897 leden - Op dit moment zijn 76 mensen actief, waarvan 108 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting