Van Bronckhorst: ''Het is alles of niets zondag''

Van Bronckhorst: ''Het is alles of niets zondag''

Feyenoord maakt zich op voor de belangrijke wedstrijd tegen Heracles Almelo. De Rotterdamse club kon vorige week, tegen Excelsior, de titel al in de wacht slepen maar dat liep anders. Giovanni van Bronckhorst, trainer van Feyenoord, hoopt dat het zijn ploeg zondag wel lukt om te winnen.

“Maandag hebben we de wedstrijd nabesproken en daarna gelijk het vizier gericht op zondag“ zegt Van Bronckhorst op de wekelijkse persconferentie, geciteerd door RTV Rijnmond. “Dat hebben we als groep gedaan. Dinsdag was een vrije dag, woensdag gingen we weer verder.”

“Veel dingen zijn fout gegaan tegen Excelsior”, vervolgt hij. “Het is moeilijk om daar precies de vinger op te leggen. Met z'n allen hebben we niet gepresteerd. Zondag zal dat anders zijn. Het is alles of niets zondag. We moeten er één winnen. Dat wilden wij afgelopen zondag, maar is toen niet gebeurd. Nu de laatste wedstrijd in eigen huis. Eigen kleedkamer, eigen veld en het publiek erachter.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties