'Minischaaltje' ligt klaar in Feyenoord Fanshop

'Minischaaltje' ligt klaar in Feyenoord Fanshop

Feyenoord is hot. De selectie van supporters van de Rotterdamse club maken zich op voor de belangrijke wedstrijd tegen Heracles Almelo. Ook de officiële fanshop van Feyenoord is volop in de voorbereiding voor het mogelijke kampioenschap.

“Gezien het moment en de drukte die we hebben gehad, moeten we zeggen dat de ‘echte’ spullen op zijn”, zegt manager merchandising, Alex van Mook, tegenover RTV Rijnmond. “Dit zijn spullen als wedstrijdshirts en trainingspakken. Dat komt uiteraard door de grote toestroom aan supporters. De artikelen in de fanshop gaan hard. Nu loopt het zelfs harder dan na het winnen van de KNVB Beker vorig seizoen.”

“De kampioensspullen stonden afgelopen zondag klaar om de verkoop te starten, maar het mocht helaas niet zo zijn. Zondag na het laatste fluitsignaal zullen we alles gaan verkopen en zijn de kampoiensspullen verkrijgbaar in de fanshops. Sjaals, vlaggen, shirts, alles gerelateerd aan het kampioenschap. We hebben ook een ‘minischaaltje’ ingekocht, een kleine versie van de echte kampioensschaal. Hopelijk mogen we die zondag verkopen, dat betekent dat we hem na achttien jaar weer hebben gepakt. Op dit moment hebben we er duizenden van ingekocht, maar we kunnen snel schakelen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties