AD: Feyenoord aast op Sofyan Amrabat

woensdag 10 mei 2017 22:38 173.415 keer bekeken 613 reacties Pro Shots

Feyenoord en zijn supporters maken zich op voor de kampioenswedstrijd tegen Heracles Almelo. Achter de schermen is technisch directeur Martin van Geel al druk bezig met het samenstellen van de selectie voor volgend seizoen. Hij verlengde al de contracten van meerdere basisspelers, maar richt zich ook op versterkingen van buitenaf.

Feyenoord heeft Sofyan Amrabat op de radar. Dit schrijft het Algemeen Dagblad. De 20-jarige middenvelder van FC Utrecht, die eind maart zijn debuut voor het nationale elftal van Marokko maakte, zou één van de versterkingen in Rotterdam voor komend seizoen kunnen worden. 

In de Kuip houdt men wel rekening met de nodige concurrentie. Volgens het eerder genoemde medium heeft ook Watford, de club waar zijn broer Nordin onder contract staat, interesse in de FC Utrecht-speler. Het contract van Amrabat bij FC Utrecht loopt door tot medio 2018, terwijl de club ook nog een optie heeft om de verbintenis met een jaar te verlengen.

Evgeniy Levchenko, analist van Fox Sports, sprak vorige maand al over de jonge middenvelder in combinatie met Feyenoord. “Ik denk dan ook dat hij komende zomer wel een stapje hogerop kan maken”, sprak hij destijds. “Bij Ajax zal hij niet spelen, maar bijvoorbeeld bij Feyenoord wel als Jens Toornstra vertrekt. Ik zou hem daar wel willen zien spelen.”

Laatste headlines
613 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 206 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 64393 leden - Op dit moment zijn 682 mensen actief, waarvan 166 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting