Feyenoord kijken in centrum: alles op een rij

Feyenoord kijken in centrum: alles op een rij

Duizenden Feyenoord-supporters hopen zondag de kampioenswedstrijd van Feyenoord in de stad te kijken. De kaarten voor de evenementen ‘Feyenoord Festival’ en ‘Kampioensevenement’ waren binnen een paar uur volledig uitverkocht. In totaal zijn er ruim 15.000 kaarten verkocht voor beide evenementen in de binnenstad.

Toch blijft er heel veel vraag naar mogelijkheden om in de stad naar Feyenoord - Heracles te kijken. Metro zet een aantal andere festiviteiten op een rijtje. Het is bijvoorbeeld nog mogelijk om kaarten te kopen voor Plan C in de Oude Haven. De kaartverkoop start vanavond om 21:00 uur via hun Facebook-pagina.

Sportsbar Panenka heeft zondag plek voor 150 supporters. ''Afgelopen zondag stond er om 11.00 uur al een rij voor de deur, dus je moet er vroeg bij zijn,’’ zegt eigenaar Sven tegenover Metronieuws.nl. Om hier te kijken heb je geen kaart nodig.

De volgende plekken is het ook mogelijk om de wedstrijd van de Rotterdamse club te bekijken: De Beurs, O’Sheas, Café ’t Haantje, Poolcafé Delfshaven, Proeflokaal Reijngoud, Café de Dijk, Café het kruispunt en Hollywood Café. Wees er vroeg bij, want ook hiervoor geldt: vol is vol.

Wie van plan is om Feyenoord te kijken bij Biergarten/Annabel, is helaas te laat. De kaartverkoop begon vandaag om 13:00 uur. Enkele duizenden tickets waren in een mum van tijd allemaal verkocht.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties