''Heracles Almelo is opeens net Real Madrid''

''Heracles Almelo is opeens net Real Madrid''

Wat Feyenoord afgelopen zondag niet lukte, moet tegen Heracles Almelo wel gebeuren: winnen en daarmee de landstitel veroveren. De druk die op de wedstrijd ligt is enorm. Ook Feyenoord-watcher Mikos Gouka merkt de spanning rondom de wedstrijd, maar denkt dat de Rotterdamse ploeg zich weinig zorgen hoeft te maken.

“Zie dit gewoon als een bekerfinale: Feyenoord-Heracles in De Kuip”, zegt Gouka in het Sportforum op NPO Radio 1. “Dan zet toch iedereen zijn geld op Feyenoord? Normaal gesproken maakt Feyenoord zich niet zo druk om Heracles Almelo. Nu is het een soort van vijand, alsof Ajax naar de Kuip komt."

“In de Kuip is het toch anders voetballen”, vervolgt de journalist van het Algemeen Dagblad. “Ook voor tegenstanders van Feyenoord. Vaak verliezen tegenstanders dertig procent van hun kwaliteit als ze die tunnel uitkomen en het veld oplopen. Dat zal zondag ook het geval zijn.”

Ook Valentijn Driessen, journalist van De Telegraaf, voorziet weinig problemen voor Feyenoord. “Het wordt sowieso spannend. Niet zozeer de einduitslag, maar vooral voor de supporters. Dat heeft me wel verschrikkelijk verbaasd. De supporters zijn nu Heracles heel groot aan het maken, maar die staan gewoon negende hoor”, aldus Driessen. “Het is opeens net Real Madrid”, voegt Gouka toe.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties