El Ahmadi: ''Misschien dachten we dat we er al waren''

El Ahmadi: ''Misschien dachten we dat we er al waren''

Karim El Ahmadi geeft aan dat de nederlaag van Feyenoord tegen Excelsior niks te maken had met de spanning. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst zakte simpelweg door het ijs en liet de Kralingers voetballen.

"Het was niet best", zegt de middenvelder van Feyenoord tegen FOX Sports. "Excelsior was beter. Ze hebben verdiend gewonnen. We lieten ze voetballen en dat was van te voren niet afgesproken. We kwamen telkens te laat."

"Of dat met spanning te maken had? Ik denk het niet,'' vervolgt El Ahmadi. ''Nu staan we wel weer met beide benen op de grond. Misschien dachten we dat we er al waren. Maar we hebben niks laten zien", vervolgde El Ahmadi.

Feyenoord neemt het de aankomende speelronde op tegen Heracles Almelo in De Kuip. "Volgende week kunnen we het afmaken en daar gaan we voor. Ik heb er nog altijd vertrouwen in. Volgende week kunnen we de klus klaren."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties