De Haan: ''Normaal 60 stewards, zondag 223 stewards''

vrijdag 5 mei 2017 17:41 146.890 keer bekeken 253 reacties Pro Shots

Excelsior probeert er, bij de mogelijke titel van Feyenoord aankomende zondag, alles aan te doen om de spelers de landstitel te kunnen laten vieren. Algemeen directeur van Excelsior Ferry de Haan gaat in FC Rijnmond dieper in op een aantal maatregelen dat door de Kralingers genomen is.

“In het kader van gastvrij voetbal kijken hebben we de hekken weggehaald voor de supporters.” Hierdoor is het zicht voor de mensen op de tribune beter, alleen brengt dit wel een risico met zich mee dat supporters bij een goal of na het laatste fluitsignaal het veld op rennen. “Normaal hebben we 60 stewards bij een wedstrijd, zondag 223. We doen ook een beroep op iedereen zijn gezond verstand,” gaat oud-Feyenoorder De Haan verder, “Feyenoord moet op ons veld het feestje kunnen vieren dat ze verdienen.”

Geert den Ouden verwacht geen problemen. De toeschouwersaantallen op Woudestein, nu van Van Donge & De Roo Stadion, zijn dusdanig dat volgens de oud-voetballer er geen problemen zullen ontstaan mochten er een paar mensen het veld op komen. ”Er zit dan nog niet zoveel drank in de mensen, dus mocht het gebeuren dat er een paar supporters het veld op komen moet dat geen problemen opleveren. Het is goed van Excelsior dat ze laten zien dat er veel maatregelen genomen zijn.”

Gerelateerd nieuws
253 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 89 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71176 leden - Op dit moment zijn 156 mensen actief, waarvan 78 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved