AD: Ook Toornstra gaat contract verlengen

AD: Ook Toornstra gaat contract verlengen

Dirk Kuyt neemt pas in de zomer een beslissing over zijn toekomst. Het contract van de aanvoerder van Feyenoord loopt komende zomer af. Als het aan de Rotterdamse club ligt, blijft Kuyt aan Feyenoord verbonden. Alleen is de vraag op welke manier.

Feyenoord wil Kuyt hoe dan ook wil behouden voor de club. Dit schrijft Voetbal International. De functie van de Katwijker bij de club voor de komende jaren mag hij ‘bijna zelf’ invullen. De aanvaller annex middenvelder was vorig jaar een vaste basisspeler, maar moet het dit seizoen vaker doen met een plek op de reservebank.

De Rotterdammers hopen ook het contract van Jens Toornstra binnenkort te verlengen. Zijn verbintenis loopt nog een jaar door, maar de oud-speler van ADO Den Haag en FC Utrecht maakt komende zomer mogelijk een transfer. Dit schrijft het eerdergenoemde medium. Toornstra zou ‘de markt willen verkennen’ voordat hij een beslissing maakt.

UPDATE 12.30 uur | AD: Ook Toornstra gaat contract verlengen
Jens Toornstra staat toch op het punt om zijn contract bij Feyenoord te verlengen. Althans, dit schrijft Mikos Gouka, Feyenoord-watcher van het Algemeen Dagblad, op Twitter. Eerder vandaag berichte Voetbal International dat Toornstra nadacht over een vertrek, maar daar klopt volgens de AD-journalist dus weinig van.

Lees meer over
Jens Toornstra Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties