Stormloop op kampioensshirt 'Ja, Feyenoord blijft bovenaan'

Stormloop op kampioensshirt 'Ja, Feyenoord blijft bovenaan'

Verschillende regels uit het bekende Feyenoord-lied ‘Feyenoord we houden van die club’ waren de afgelopen maanden te zien in de sfeeracties van de supportersvereniging van Feyenoord. Van de titel van het lied tot ‘Aan ons is de glorie, 't dal is voorbij’.

Nu de glorie (bijna weer) echt aan Feyenoord is, brengt FRFC1908 in samenwerking met FR12.nl twee kampioensshirts uit. De prachtige sfeeracties gaven de inspiratie voor de twee shirts. De kampioensshirts gingen, na bijna een week in de verkoop, al honderden keren over de digitale toonbank.

Om nog tijdens de kampioenswedstrijd tegen Exelsior en de huldiging in deze shirts (hopelijk) een geweldig feest te vieren, kunnen de shirts de komende dagen nog besteld worden. Voor 24,95 euro zijn deze collectorsitems te koop in de webshop van FRFC1908. Ook na de huldiging blijven de shirts verkrijgbaar. Klik hier om de webshop te bezoeken.

Eindelijk worden we kampioen van Nederland en daar hoort een prachtig shirt bij. Bestel hem hierrrr: http://www.frfc1908.nl/webshop/tag/landskampioen/

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties