Van der Gijp tipt Fraser als toekomstige trainer

Van der Gijp tipt Fraser als toekomstige trainer

Henk Fraser is hard op weg om naam te maken als trainer. De oud-Feyenoorder heeft zondag de beker gewonnen met Vitesse en heeft in het verleden ook goed gepresteerd met ADO Den Haag. Rene van der Gijp ziet Henk Fraser in de toekomst dan ook Giovanni van Bronckhorst opvolgen bij Feyenoord.

''Ik zou het totaal niet gek vinden als Van Bronckhorst weggaat bij Feyenoord, dat hij dat overneemt,'' zegt Van der Gijp in Voetbal Inside. ''Dat zou ik niet zo gek vinden. Hij komt hartstikke goed over.'' Johan Derksen is lovend over de trainer. ''Ik heb altijd vertrouwen gehad in Fraser.''

''Met Den Haag, wat een hele moeilijke club is, heeft hij altijd de rust bewaard. Als trainer is hij de rust zelve. In voor- en tegenspoed, het blijft altijd een rustige Fraser en dat vind ik een hele goede eigenschap voor een coach,'' aldus Derksen. Fraser heeft in het verleden aangeven open te staan voor de Rotterdamse club, maar wilde eerst presteren met ADO en Vitesse.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties