Garagehouder zet Feyenoord-auto in de verkoop

Garagehouder zet Feyenoord-auto in de verkoop

Een oud shirt, boek, cd of schilderij. Veel Feyenoord-spullen worden, met het oog op het naderende kampioenschap, te koop aangeboden op Marktplaats. Een goede tijd voor de verkoop van je oude Feyenoord-attributen. Zo dacht ook een garagehouder uit Rotterdam Zuid.

"We hebben deze auto al wat langer in ons bezit, maar we vonden het met het aanstaande kampioenschap de ideale tijd om hem te koop te zetten", zegt Mark Slegt van Orange Motors tegen EditieNL. "Het is alleen de vraag of je hem op deze manier bestickerd wil laten. Buiten de stadsgrenzen moet je ermee uitkijken.”

De bolide, die tot nu toe vooral werd gebruikt voor promotie, is voor 22.950 euro euro op te halen. Slegt heeft al diverse reacties gekregen, maar er is nog geen proefrit gemaakt. “Als we hem niet verkocht krijgen verven we hem over. Dat is uiteindelijk de oplossing om hem verkocht te krijgen”, aldus de garagehouder.

Klik hier om de advertentie te bekijken

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties