''Kampioen worden met Feyenoord is pas echt de hemel''

''Kampioen worden met Feyenoord is pas echt de hemel''

Oud-Feyenoorder Andrej Jeliazkov (64), landskampioen met de club in 1984, springt en zingt het uit in Sofia. De Bulgaar weet dat Feyenoord over twee weken kampioen kan worden en wil het gevoel dat de huidige selectie dan zal ervaren wel delen.

''De stad hunkert naar successen. Nu alweer zo lang, eigenlijk is het niet normaal. Dit geven ze natuurlijk niet meer weg. Dit is het seizoen van Feyenoord. En ik zal je zeggen. Ik heb op het WK 1986 tegen Maradona gespeeld. Dat was hemels, maar kampioen worden met Feyenoord is pas echt de hemel'', aldus Jeliazkov in het Algemeen Dagblad.

''Voor de wedstrijd tegen Excelsior zal ik voor de televisie zitten. En laat de fans van Feyenoord alsjeblieft weten: als die titel eenmaal binnen is, dan zal er ergens in Sofia een voormalige speler door zijn huis heen dansen. Dat zal pure blijdschap zijn. Die gasten gaan mooie dagen tegemoet. Die volle Coolsingel, dat is aan niemand uit te leggen, behalve als je ooit vanaf het bordes naar beneden hebt gekeken. Feyenoord is uniek, Feyenoord verdient een hoofdprijs.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties