''Feyenoord moet zich overal voor afschermen''

''Feyenoord moet zich overal voor afschermen''

Feyenoord is momenteel koploper van de eredivisie met één punt voorsprong op de nummer twee. Met nog vier wedstrijden te gaan in de competitie neemt de spanning alleen maar toe. Volgens John de Wolf gaan de Rotterdammers een lastige periode tegemoet. Zeker nu sterkhouder Rick Karsdorp niet helemaal fit is.

''Dat is wel een kracht die je mist", zegt John de Wolf over Karsdorp, die tegen FC Utrecht en Vitesse niet inzetbaar is. ''Terence Kongolo en Karsdorp of Bart Nieuwkoop en Miquel Nelom... Dat scheelt ook veel qua snelheid en intelligentie. Dat weegt ook mee in de laatste weken,'' zegt de oud-Feyenoorder in het praatprogramma Peptalk van Ziggo.

De druk op de ploeg van Giovanni van Bronckhorst neemt alleen maar toe. "Feyenoord moet zich overal voor afschermen. Voor elke wedstrijd in trainingskamp-modus gaan, bij elkaar zijn,'' dat is volgens De Wolf de beste aanpak. De Rotterdammers treffen aanstaande zondag FC Utrecht in De Kuip. ''Dat wordt geen eitje. Het is een goede ploeg."

Lees meer over
Bart Nieuwkoop Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties