Makkelie noemt actie Vilhena niet buitensporig

Makkelie noemt actie Vilhena niet buitensporig

Danny Makkelie lijkt Feyenoord een handje te helpen in de zaak tegen Tonny Vilhena. De scheidsrechter had de actie van de middenvelder niet gezien, maar geeft aan dat de actie tegen Pogba niet buitensporig was. ''Ik kijk mijn wedstrijden altijd terug. De arm raakt Pogba. Maar het is geen rode kaart. Wel geel.''

De scheidsrechter zit op één lijn met Feyenoord. Ook de vierde man gaf aan dat het slechts een gele kaart was. ''Mijn waarnemer vertelde me dat ik geen rode, maar een gele kaart heb gemist.'' Het lijkt erop dat Makkelie Feyenoord hiermee heeft gered.

Aanklager
De aanklager betaald voetbal verzoekt de commissie een eigen oordeel te vellen en de woorden van topscheidsrechter Makkelie niet serieus te nemen. ''Als het aan mij ligt, laten we de uitleg van Makkelie buiten beschouwing.'' Ook wordt de strafeis tegen Tonny Vilhena opnieuw verhoogd: vier duels en geen wedstrijd(en) voorwaardelijk.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties