Wijnaldum: ''Op een platte kar door de stad''

Wijnaldum: ''Op een platte kar door de stad''

Georginio Wijnaldum hoopt dat Feyenoord dit jaar kampioen wordt. De middenvelder van Liverpool heeft de wedstrijd tegen sc Heerenveen bekeken. De Rotterdammers wonnen met 1-2 en staan nu zes punten los van Ajax.

"Ik heb de wedstrijden gekeken en ik was er heel blij mee", zegt oud-Feyenoorder Wijnaldum tegen Ziggo Sport. "Toen mijn vriend Vilhena scoorde was ik extra blij. Ik hoop dat Feyenoord kampioen wordt, dat zou mooi zijn. Het is achttien jaar geleden dat de club voor het laatst de landstitel veroverde, dan snak je er wel naar."

"Als Feyenoord kampioen wordt, dan denk ik dat Rotterdam ontploft en dat de stad te klein is voor de supporters. Ik hoop dat ze net als in Eindhoven op een platte kar door de stad gaan. Dat is geweldig voor de Feyenoord-supporters. De spelers kunnen dan zien en voelen hoe blij ze de mensen hebben gemaakt."

Bij Feyenoord vieren ze een prijs normaal enkel op de Coolsingel, maar volgens Wijnaldum moet Feyenoord een extra optie overwegen. "Normaal gaan ze bij Feyenoord alleen naar het stadhuis. Als je een rondje door de stad maakt, dan weet je niet wat je meemaakt. Maar ze moeten eerst nog maar kampioen worden natuurlijk", beseft de international.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties