Wijnaldum: ''Op een platte kar door de stad''

maandag 20 maart 2017 09:43 55.326 keer bekeken 254 reacties Pro Shots

Georginio Wijnaldum hoopt dat Feyenoord dit jaar kampioen wordt. De middenvelder van Liverpool heeft de wedstrijd tegen sc Heerenveen bekeken. De Rotterdammers wonnen met 1-2 en staan nu zes punten los van Ajax.

"Ik heb de wedstrijden gekeken en ik was er heel blij mee", zegt oud-Feyenoorder Wijnaldum tegen Ziggo Sport. "Toen mijn vriend Vilhena scoorde was ik extra blij. Ik hoop dat Feyenoord kampioen wordt, dat zou mooi zijn. Het is achttien jaar geleden dat de club voor het laatst de landstitel veroverde, dan snak je er wel naar."

"Als Feyenoord kampioen wordt, dan denk ik dat Rotterdam ontploft en dat de stad te klein is voor de supporters. Ik hoop dat ze net als in Eindhoven op een platte kar door de stad gaan. Dat is geweldig voor de Feyenoord-supporters.  De spelers kunnen dan zien en voelen hoe blij ze de mensen hebben gemaakt."

Bij Feyenoord vieren ze een prijs normaal enkel op de Coolsingel, maar volgens Wijnaldum moet Feyenoord een extra optie overwegen. "Normaal gaan ze bij Feyenoord alleen naar het stadhuis. Als je een rondje door de stad maakt, dan weet je niet wat je meemaakt. Maar ze moeten eerst nog maar kampioen worden natuurlijk", beseft de international.

Laatste headlines
254 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 97 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 63899 leden - Op dit moment zijn 1173 mensen actief, waarvan 431 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting