''Feyenoord zet een reuzenstap richting de Coolsingel''

zondag 19 maart 2017 16:19 92.144 keer bekeken 800 reacties Pro Shots

Na een bloedstollend duel in Friesland ligt Feyenoord nog altijd op titelkoers. Na een dramatische eerste helft wist de ploeg zich te herpakken en de achterstand om te buigen in een 1-2 overwinning. Een overwinning die volgens clubwatcher Iwan van Duren enorm belangrijk is. "Feyenoord zet een reuzenstap richting de Coolsingel."

De journalist richt zijn pijlen vooral op de vervanger van de geblesseerde Kongolo. "Ze vroegen in de eerste helft om problemen en het begint steeds weer bij Nelom. Het is onbegrijpelijk dat Van Bronckhorst hem de kans blijft geven, terwijl hij ook Woudenberg nog op de bank heeft zitten."

In de tweede helft deed Feyenoord het stukken beter en dat lag volgens Van Duren met name aan de mentaliteit van de ploeg. "Totale vastberadenheid. Gewoon gaan! Zo hadden ze tegen Sparta en ook vandaag in de eerste helft moeten beginnen. Dat is de kracht van Feyenoord: agressie, duels winnen."

De winnende goal werd uiteindelijk gemaakt door Tonny Vilhena. "Hij speelde fantastisch. Met dank aan de drukke agenda van de tuchtcommissie. Ik kan me voorstellen dat ze in Amsterdam gek worden dat uitgerekend Vilhena scoort. Hij begint steeds meer de kleine grote leider te worden hier."

Met de overwinning komt een kampioenschap van Feyenoord steeds dichterbij. Van Duren zag een kampioenswaardig elftal. "Als je je zo kan herpakken in de tweede helft is dat kampioenswaardig. Wat een thrillercompetitie is dit aan het worden!"

Laatste headlines
800 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 301 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 63884 leden - Op dit moment zijn 2315 mensen actief, waarvan 488 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting