''Spelers duidelijk gemaakt dat zij karakter moesten tonen''

zondag 19 maart 2017 14:45 43.927 keer bekeken 214 reacties Pro Shots

Dat Feyenoord de wedstrijd tegen Heerenveen winnend wist af te sluiten mocht ook trainer Giovanni van Bronckhorst tevreden stellen. Een dramatische eerste helft en een uitmuntende tweede helft gaf het spelbeeld van de Rotterdammers goed weer in Heerenveen.

Van Bronckhorst was in de eerste helft erg geschrokken van hoe het elftal begonnen was. “In het begin kwamen wij niet onder de druk van Heerenveen uit, daar ben ik best van geschrokken. In de rust heb ik de spelers ook goed duidelijk moeten maken dat zij karakter moesten tonen. Ik ben erg blij dat dat in de tweede helft goed gelukt is”, geeft Gio weer aan Foxsports.

De trainer geeft zijn ploeg dan ook de nodige complimenten voor de reactie die de Rotterdammers gaven in de tweede helft. “Het verschil tussen de eerste en tweede helft was erg groot, ik ben dan ook erg blij dat wij het goed oppakten. Heerenveen heeft een dynamisch middenveld waardoor wij onze speelstijl ook deels moesten aanpassen. Maar het belangrijkste is dat je bij elkaar blijft, vertrouwen houden in elkaar en blijven knokken voor elkaar. Tegen Ajax zal het wel anders moeten dan tegen Sparta en Heerenveen.”

Laatste headlines
214 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 112 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 63902 leden - Op dit moment zijn 878 mensen actief, waarvan 292 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting