El Ahmadi: ''Logisch dat er kritiek is als je verliest''

El Ahmadi: ''Logisch dat er kritiek is als je verliest''

Feyenoord rechtte zondagmiddag de rug na de verliespartij tegen Sparta van een week geleden. De Rotterdammers waren maandenlang titelkandidaat nummer één maar na de zeperd tegen de stadsgenoot ontstonden er twijfels in de media. Tegen AZ was er niets van een slechte vorm te zien en won Feyenoord met 5-2.

“Dat merk je wel, maar het kan geen kwaad”, zegt Karim El Ahmadi over de uitingen in de media tegenover Voetbal International. “De media zijn er als het niet goed gaat, maar ook als het wel goed gaat. We moeten daar als spelersgroep mee leren leven en daar niet in blijven hangen.”

“Zij moeten ook hun werk doen”, vervolgt de Marokkaan. “Als je verliest en je bent Feyenoord is het logisch dat de mensen kritisch zijn. Dat hoort er allemaal bij.” Komende zondag vervolgt de ploeg van Giovanni van Bronckhorst de titelrace in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties