Van Hanegem: ''Lange maanden voor Feyenoord-aanhang''

Van Hanegem: ''Lange maanden voor Feyenoord-aanhang''

Willem van Hanegem zag dat Feyenoord zondagmiddag opnieuw niet thuisgaf tegen een degradatiekandidaat. De wedstrijden tegen Roda JC en ADO Den Haag van dit kalenderjaar waren ook niet overtuigend, maar werden uiteindelijk wel gewonnen.

Dat gebeurde op het Kasteel niet. ''Dit is echt dé kans voor Feyenoord om eindelijk weer eens kampioen te worden, maar eigenlijk houden alle supporters al een tijdje rekening met het feit dat het ergens onderweg nog zal misgaan'', stelt De Kromme in het Algemeen Dagblad.

''Dit was het weekeinde waarin Feyenoord een reuzenstap naar de titel had kunnen zetten. Ajax krijgt alleen nog een lastige uitwedstrijd in Eindhoven tegen PSV. Maar met het niveau van gisteren struikel je zomaar twee keer. Zeker als de logica op het veld ook opeens ontbreekt.''

Van Hanegem vond het opvallend dat Botteghin geen koppeltje was met Pogba, die de eerste goal binnenkopte. ''Dit moet een wake-upcall zijn voor Feyenoord. Is het dat niet, dan worden het nog twee heel lange maanden voor de trouwe, maar nu zo bloednerveuze aanhang van de club.''

Lees meer over
Eric Botteghin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties