''Dit elftal is zó goed: gif, slopers én voetbal''

''Dit elftal is zó goed: gif, slopers én voetbal''

Voor Michael Mols was Jens Toornstra de man van de wedstrijd in de topper tegen PSV van zondagmiddag. De voormalig Feyenoorder was niet verbaasd dat aanvoerder Dirk Kuyt op de reservebank begon ten koste van bijvoorbeeld Toornstra.

''Elia en Berghuis binden de backs van de tegenstander aan zich. Berghuis was wat minder aanwezig, maar Elia maakte het Santiago Arias ontzettend lastig met zijn acties. En op het middenveld blééf Toornstra maar gaan. Hij speelde zó goed, heeft longen als een paard'', stelt Mols in De Telegraaf.

Mols zou het zo laten staan. ''Ik zie geen reden waarom Van Bronckhorst daar op korte termijn veranderingen in aan zou brengen. Dit elftal zit echt heel goed in elkaar. Je hebt creativiteit, gif met El Ahmadi en Vilhena, en het centrale duo is ook complementair. Botteghin is de sloper, terwijl Van der Heijden voetballend vermogen met zich meebrengt.''

De oud-spits verwacht een groot feest in Rotterdam. ''Ik zie de titelstrijd dan ook niet meer spannend worden. Feyenoord moet natuurlijk nog naar de ArenA, maar de ploeg is zo constant en het spel ziet er zo stabiel uit, dat ik denk dat dit het jaar van Feyenoord gaat worden.''

Lees meer over
Steven Berghuis Eric Botteghin Jens Toornstra Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties