Kuyt over ophef: ''Ik heb eerlijk antwoord gegeven''

Kuyt over ophef: ''Ik heb eerlijk antwoord gegeven''

Giovanni van Bronckhorst heeft dit seizoen genoeg te kiezen voorin. Steven Berghuis, Jens Toornstra en Dirk Kuyt zijn allemaal aan een sterk seizoen bezig, maar kunnen niet altijd allemaal spelen. Tegen ADO mocht Kuyt vandaag weer meedoen, nadat hij vorige week op de bank moest beginnen.

“Ik heb het hele seizoen al gezegd dat de trainer de keuzes maakt. Mij werd gevraagd hoe ik me daarbij voelde en daar heb ik eerlijk antwoord op gegeven. Daarna heb ik er een streep onder gezet en me gefocust op ADO”, reageert Kuyt op de ophef die vorige week ontstond nadat de aanvoerder vertelde dat hij zelf op een basisplaats had gerekend. Verder wil hij er niet veel over kwijt: “We hebben nu drie punten en dat is het belangrijkst."

Die drie punten kwamen zeker niet vanzelf. “Het was een lastige wedstrijd, maar ik denk dat we het volwassen uitgespeeld hebben. Het enige wat we hebben nagelaten, is het benutten van de ruimte die we na de goal kregen”, aldus Kuyt tegenover FOX Sports.

Lees meer over
Steven Berghuis Jens Toornstra Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties