Plezier en passie tijdens donderdagtraining

Plezier en passie tijdens donderdagtraining

De tientallen supporters die donderdagmiddag de training van Feyenoord bezochten, zullen daar geen spijt van hebben gehad. Zij kregen op Varkenoord een leuke oefensessie voorgeschoteld, waarin de spelers met plezier en passie verder toewerkten naar het uitduel met ADO Den Haag van aanstaande zondag.

Nadat tijdens de rondo’s al het nodige gelach viel te bespeuren, leverde de oefening daarna zelfs juichende Feyenoorders op. In drie verschillende groepen, ingedeeld per linie, moest de bal al hooghoudend naar de overkant van het veld worden gebracht. De verdedigers en middenvelders deden dat tot hun grote vreugde het best, waardoor zij als beloning een ‘erehaag’ mochten vormen voor de aanvallers.

De training werd vervolgd met een pass-trapoefening en een partijspel met meerdere kleine doeltjes, waarbij - net als dinsdag - de vonken er zo nu en dan vanaf spatten. Vervolgens werd de groep in tweeën gesplitst, waarbij het ene deel een partijvorm en het andere deel een afwerkvorm deed. Na anderhalf uur zat de oefensessie erop.

Lees meer over
Nicolai Jørgensen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties