Elia: ''Kielekiele, maar we doen het wel weer hè''

Elia: ''Kielekiele, maar we doen het wel weer hè''

Feyenoord heeft een goed gevoel overgehouden aan de uitoverwinning op FC Twente. De Rotterdammers beslisten het duel in de Grolsch Veste in het laatste kwartier. ''Ajax verloor hier en PSV moet hier nog naar toe'', glundert Eljero Elia tegenover het Algemeen Dagblad.

''En wij winnen hier gewoon. Ja, het was kielekiele, maar we doen het wel weer hè. Of dat een tik is voor de concurrentie? Onbelangrijk joh, wij kijken echt alleen naar onszelf. En dan zie je toch echt een reeks mooie overwinningen'', aldus de linkerspits.

Elia was gisteren weer belangrijk met een assist. ''Als ik de achterlijn haal, leg ik de bal altijd terug tussen het doelgebied van de keeper en de penaltystip. Ja, daar stond Eric Botteghin. Dus ook dit doelpunt was geen toeval.''

De buitenspeler heeft alleen maar lovende woorden over voor de vriendelijke Braziliaan. ''Maar in het veld is hij een soort moordenaar, in de positieve zin van het woord Hij verdedigt als een beest, maar scoort ook nog belangrijke goals. Ja, iedereen is blij met Botteghin.''

Lees meer over
Eric Botteghin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties