'Gio': ''Deze houding past helemaal niet bij ons''

'Gio': ''Deze houding past helemaal niet bij ons''

Feyenoord is er niet in geslaagd de halve finale van de beker te bereiken. In Arnhem strandde de ploeg van Giovanni van Bronckhorst tegen Vitesse. De trainer is niet blij met wat hij van zijn team gezien heeft, zo geeft hij aan in gesprek met FOX Sports.

“Die houding die we vandaag hadden past helemaal niet bij ons. Het is een kracht van ons om er vol voor te gaan en dat ook uit te stralen. Dat gebeurde vandaag niet”, aldus de trainer van Feyenoord. “Ik heb vandaag niet het Feyenoord gezien dat ik wil zien. Dan krijg je het heel moeilijk tegen Vitesse.”

Feyenoord moest het vandaag doen zonder Karim El Ahmadi, die met Marokko deelneemt aan de Afrika Cup, en de geschorste Vilhena. “Natuurlijk zijn dat belangrijke spelers, maar ik wil dat niet als aanleiding geven. We wisten van tevoren dat ze er niet bij waren.” Opmerkelijk genoeg hield de trainer ook Dirk Kuyt lange tijd langs de kant; pas in de 70e minuut mocht de aanvoerder van Feyenoord invallen. “Achteraf is het makkelijk praten. Als we 2-0 hadden gewonnen hadden we hier heel anders gestaan.”

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties