'Polletje kapen': stem op Eddy Pieters Graafland

woensdag 18 januari 2017 15:20 52.015 keer bekeken 418 reacties Pro Shots

Het is onderhand een tradtie geworden om elk 'polletje te kapen' op het internet dat over Feyenoord gaat. Bijna elke week wint er wel een Feyenoord-speler 'de Gouden Veter' bij het programma Voetbal Inside. Ook is de Rotterdamse club in 2015 uitgeroepen tot ''s werelds populairste voetbalclub.' Benfica werd met ruim 60.000 stemmen aan de kant gezet in de finale.

Nu is het tijd om het Gouden Elftal van de Eredivisie te 'kapen.' Ter gelegenheid van 60 jaar Eredivisie organiseert FOX Sports, in samenwerking met Eredivisie CV, de verkiezing van het Gouden Elftal. Een eerbetoon aan de allergrootsten uit de historie van de Eredivisie. Hoe mooi zou het zijn als er alleen maar Feyenoorders in het elftal zitten?

De website Goudenelftal.nl trapt af met de vraag om te stemmen op je favorieten keeper uit 60 jaar Eredivisie. We beginnen met stemmen op oud-Feyenoord doelman Eddy Pieters Graafland.

Klik hier om te stemmen

Gerelateerd nieuws
418 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 189 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73602 leden - Op dit moment zijn 864 mensen actief, waarvan 238 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved