'Polletje kapen': stem op Eddy Pieters Graafland

'Polletje kapen': stem op Eddy Pieters Graafland

Het is onderhand een tradtie geworden om elk 'polletje te kapen' op het internet dat over Feyenoord gaat. Bijna elke week wint er wel een Feyenoord-speler 'de Gouden Veter' bij het programma Voetbal Inside. Ook is de Rotterdamse club in 2015 uitgeroepen tot ''s werelds populairste voetbalclub.' Benfica werd met ruim 60.000 stemmen aan de kant gezet in de finale.

Nu is het tijd om het Gouden Elftal van de Eredivisie te 'kapen.' Ter gelegenheid van 60 jaar Eredivisie organiseert FOX Sports, in samenwerking met Eredivisie CV, de verkiezing van het Gouden Elftal. Een eerbetoon aan de allergrootsten uit de historie van de Eredivisie. Hoe mooi zou het zijn als er alleen maar Feyenoorders in het elftal zitten?

De website Goudenelftal.nl trapt af met de vraag om te stemmen op je favorieten keeper uit 60 jaar Eredivisie. We beginnen met stemmen op oud-Feyenoord doelman Eddy Pieters Graafland.

Klik hier om te stemmen

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties