Van Geel: ''Wij zijn titelkandidaat nummer 1''

Van Geel: ''Wij zijn titelkandidaat nummer 1''

Martin van Geel gelooft in het kampioenschap van Feyenoord. De Rotterdammers staan op dit moment vijf punten voor op nummer twee Ajax. De technisch directeur noemt Feyenoord zelfs titelkandidaat nummer één. ''Als ik zie hoe deze groep, de staf en iedereen binnen Feyenoord hiermee bezig is, denk ik dat wij voor het aller hoogste gaan.''

Toch is iedereen binnen Feyenoord voorzichtig met het uitspreken van het woord Coolsingel. Van Geel reageert sarcastisch op de vraag waarom dat zo is: ''Omdat het al heel veel gebeurd is de laatste jaren dat we kampioen zijn geworden, denk ik. Sinds '99 is dat niet meer gebeurd, maar inderdaad: wij zijn titelkandidaat nummer 1."

Zondag gaat de competitie weer beginnen voor Feyenoord. ''We staan niet voor niets acht en vijf punten voor. Als ik dan zeg hoe deze groep en deze staf en iedereen binnen Feyenoord daar mee bezig is, dan heb ik er wel heel veel vertrouwen in dat wij dat gaan continueren en we voor het allerhoogste gaan en tevens in de beker.''

Martin van Geel geeft wederom aan dat hij niemand laat vertrekken uit De Kuip. ''We willen met deze groep voor de prijzen gaan en hebben een brede selectie nodig voor als er blessures en schorsingen komen,'' zegt Van Geel, die, in gesprek met RTV Rijnmond, ook aangeeft dat geen enkele club zich heeft gemeld bij Feyenoord.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties