Lex Immers verlaat Cardiff City per direct

Lex Immers verlaat Cardiff City per direct

Oud-Feyenoorder Lex Immers komt niet langer meer uit voor Cardiff City. De middenvelder en de club hebben het contract ontbonden. Immers hoeft zich echter geen zorgen te maken dat hij lang zonder club komt te zitten. De nummer 10 van Cardiff City kan volgens De Telegraaf kiezen tussen Club Brugge en VfB Stuttgart.

Cardiff manager Warnock legt op Walesonline.co.uk uit: ''Lex Immers heeft in overleg de club verlaten. Hij kwam niet in mijn plannen voor sinds mijn komst, moet ik eerlijk bekennen. Er ligt momenteel veel op zijn bordje. Hij krijgt ook nog een baby, dus dit is voor beide partijen het beste.''

''Bij ons komt er salarisbudget vrij en hij kan staan en gaan waar hij zelf wil. We wensen hem het beste.'' Immers kwam voor 2,5 miljoen euro over van Feyenoord. ''Er is geen sprake van onrust. Hij kon alleen niet in de vorm komen waarin hij eerst zat, toen hij hier kwam. En nu probeer ik gewoon om de selectie wat in te krimpen."

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties