''Feyenoord is kampioenskandidaat nummer één''

''Feyenoord is kampioenskandidaat nummer één''

Feyenoord zag in de laatste speelronde van het kalenderjaar titelconcurrenten Ajax en PSV punten verspelen. De nummer twee en drie van de Eredivisie speelden 1-1 tegen elkaar, waardoor Feyenoord met vijf punten ‘los’ als koploper de winterstop ingaat.

Volgens Adri van Tiggelen, oud-speler van Sparta, heeft Feyenoord voorlopig geen last meer van de twee clubs. “Je bent voorlopg van Ajax en PSV af. Je staat nu vijf en acht punten voor en je hebt een beter doelsaldo”, zegt hij in FC Rijnmond. “Je kan jezelf niet meer verstoppen, Feyenoord is kampioenskandidaat nummer één.”

Een nieuwe vleugelspeler zou handig zijn voor Feyenoord, maar Van Tiggelen verwacht niet dat de club iemand haalt. “Je hebt Bilal Basacikoglu naast Elia en Berghuis nog, maar die brengt het niet. De spoeling is dus dun op de vleugels, maar dan zullen ze eerst iemand moeten verkopen voordat ze een andere spelen kopen. Ik denk niet dat zo zomaar iemand gaan halen. Deze groep heeft het in de eerste seizoenshelft gedaan en moet je vertrouwen geven.”

Lees meer over
Steven Berghuis Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties