''Ik kon bij Feyenoord blijven, maar in een rare constructie''

''Ik kon bij Feyenoord blijven, maar in een rare constructie''

Oussama Idrissi maakte een jaar geleden de overstap van Feyenoord naar FC Groningen. De aanvaller vertrok in de zomer van 2015 bij de Rotterdamse club. Het aanbod dat de technisch directeur Martin van Geel hem deed beviel Idrissi niet, dus besloot hij voor zijn kans te gaan in de Euroborg.

"Ik kon wel blijven bij Feyenoord, maar in een rare constructie", zeg de twintigjarige dribbelaar in gesprek met ELF Voetbal Magazine. "Ik moest gaan trainen bij de A1 en mijn wedstrijden spelen bij Jong Feyenoord. De beloften hebben bij Feyenoord geen aparte trainingsgroep en meetrainen met het eerste elftal mocht ik niet."

"Een constructie waarbij ik geen vertrouwen kreeg. Ik kon me niet verder ontwikkelen bij de club. Het belangrijkste voor mij is dat ik elke week gewoon minuten maak en goed speel.'' Dit seizoen scoorde Idrissi al drie keer. ''Ik hou me er niet echt mee bezig op hoeveel doelpunten of assists ik eindig. Dat zie ik aan het einde van het seizoen wel."

Lees meer over
Oussama Idrissi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties