Borst: ''Feyenoord gaat niet instorten na de winterstop''

Borst: ''Feyenoord gaat niet instorten na de winterstop''

Feyenoord kan zich aanstaande zaterdag officieel tot winterkampioen kronen. Dat kon de Rotterdamse club voor het laatst zeggen in het seizoen 2000/2001. Voordat het zover is, moet er wel worden afgerekend met Vitesse. Hoewel de uitslag van deze wedstrijd hoogstwaarschijnlijk geen invloed heeft op het behouden van de koppositie, wil Feyenoord de winterstop ingaan met een goed gevoel.

In Betweters bespreken Hugo Borst en Koert Westerman de huidige gang van zaken bij Feyenoord. “Feyenoord had, met Kuyt in de basisopstelling, ook met 0-4 van AZ gewonnen”, geeft Westerman aan. Borst is het daar niet helemaal mee eens: “Ik weet niet of dat van invloed was geweest op de uitslag, maar met of zonder Kuyt is wel een groot verschil. Ik zie Kuyt op de bank ook niet als een permanente oplossing, het is een oplossing die als optie kan worden gezien. Maar tegen Vitesse zou ik Kuyt wel op de bank houden, never change a winning team.”

Beide heren voorspellen wel een overwinning voor Feyenoord aanstaande zaterdag tegen Vitesse. “Dat wordt een fijne kerst voor de Rotterdammers dit jaar. Het is ook een verdiende prestatie van die Rotterdammers om zicht tot Winterkampioen te kunnen kronen”, concludeert Westerman. Borst geeft dit, met pijn in het hart toe, maar wacht nog wel af met superlatieven voor Feyenoord, want: “Er komt nog een tweede seizoenshelft aan hé, wij dachten dat ze zouden gaan instorten, maar dat gaat niet gebeuren.”

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties