Van Bronckhorst: ''We hebben het uitstekend gedaan''

Van Bronckhorst: ''We hebben het uitstekend gedaan''

Giovanni van Bronckhorst kijkt met een goed gevoel terug op de bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag. Feyenoord won gemakkelijk van de club uit de Hofstad, door goals van Nicolai Jorgensen, Dirk Kuyt (3 keer) en Karim El Ahmadi. De trainer genoot vooral van de aanvoerder van de Rotterdamse club.

“Het belangrijkste is dat we een ronde verder zijn”, zegt ‘Gio’ tegenover Fox Sports. “Met de manier waarop we de wedstrijd hebben gespeeld, laat je zien, zeker de tweede helft, dat je het tempo hoog kan houden, makkelijk kan scoren en blijven zoeken naar goals. Vandaag hebben we dat uitstekend gedaan.”

“Ik heb genoten van een aantal jongens”, vervolgt hij. “Met name van Dirk Kuyt. Hij is weer belangrijk met zijn goals, zoals hij dat dit seizoen en vorig seizoen al liet zien. Hij is belangrijk voor het team met goals en zijn veldspel. Ik ben ook heel blij dat ik Terence (Kongolo, red.) heb kunnen laten invallen. Bij iedereen zie je dat het vertrouwen groot is.”

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties