El Hankouri debuteert voor Oranje O20 bij gelijkspel tegen Frankrijk

El Hankouri debuteert voor Oranje O20 bij gelijkspel tegen Frankrijk

Mo El Hankouri heeft maandagavond zijn debuut gemaakt voor Oranje O20 in de wedstrijd tegen Frankrijk. De jeugdspeler van Feyenoord begon in de basiself van het Nederlands jeugdteam dat met 1-1 gelijkspeelde tegen de Franse leeftijdgenoten. Naast El Hankouri, die een knap schot op de paal zag belanden, kwam ook Feyenoorder Gustavo Hamer in actie. Calvin Verdonk, die dit seizoen op huurbasis bij PEC Zwolle speelt, begon in tegenstelling tot het duel van vrijdag op de reservebank.

De 19-jarige Marokkaanse middenvelder leek vorig seizoen zonder contract uit de jeugdopleiding van Feyenoord te vertrekken. Toch kreeg de jongeling destijds, evenals Bert Koomen en Faris Hammouti, een contract aangeboden. El Hankouri leek verhuurd te gaan worden, maar toch kreeg hij de kans bij het eerste elftal van de Rotterdamse club. Tot dusver kwam hij tot één invalbeurt in de Eredivisie, één invalbeurt in het bekertoernooi en zeven wedstrijden voor Feyenoord II.

Lees meer over
Calvin Verdonk
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties