Vejinovic kritisch op eigen spel: ''Ik had veel zenuwen''

Vejinovic kritisch op eigen spel: ''Ik had veel zenuwen''

Feyenoord kwam donderdagavond opnieuw niet verder dan een punt. Het Europa Leagueduel tegen Zorya Luhansk eindigde in 1-1. Middenvelders Karim El Ahmadi en Tonny Vilhena ontbraken bij de selectie, wat speelminuten betekende voor Marko Vejinovic. Tegenover RTV Rijnmond is hij kritisch op zijn eigen spel in de eerste helft.

"Ik heb een lange tijd niet gespeeld. Dan kom je erin en wil je het laten zien. Ik had daarom veel zenuwen", vertelt Vejinovic, die benadrukt dat hij vond dat hij een slechte eerste helft speelde. "Uiteindelijk laat je het los en zie je dat het dan wel goed gaat. Ik vind dat ik me de tweede helft goed heb herpakt."

Met tien man kwam Feyenoord in Odessa niet verder dan een gelijkspel. Vanwege het verloop van de wedstrijd kan Vejinovic met dat resultaat leven. "Er had meer ingezeten, maar na een rode kaart weet je dat het moeilijk gaat worden. Uiteindelijk ben ik dus tevreden met een punt."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties