Nelom noemt rode kaart Botteghin 'discutabel'

Nelom noemt rode kaart Botteghin 'discutabel'

Miquel Nelom kwam donderdagavond weer eens in actie in het eerste elftal van Feyenoord. De Rotterdamse club kwam tegen Zorya Luhansk na een kwartier op een voorsprong, maar moest vlak voor rust toch een tegentreffer incasseren. Door de rode kaart van Eric Botteghin werd Nelom na de pauze ingebracht.

“Er had meer ingezeten vanavond”, zegt Nelom tegenover RTV Rijnmond. “In de tweede helft hadden we in de counter een paar kansen voor de winst, maar uiteindelijk moeten we tevreden zijn met een punt. De eerste helft waren we de bovenliggende partij. Helaas kwamen we door een discutabele belening van de scheidsrechter met tien man te staan en dan wordt het lastig.”

De linksback moet het dit seizoen doen met een plek op de reservebank. “Ik heb lang op speelminuten moeten wachten, langer dan ik had gehoopt. Ik heb vanavond kunnen spelen en laten zien wat ik kan. M’n blessure kwam op een vervelend moment, maar blessure zijn nooit goed gepland. Ik heb mezelf teruggevochten, vandaag de kans gepakt en heb het aardig gedaan.”

Lees meer over
Eric Botteghin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties