Harde kern Eagles organiseert steunactie voor Vilhena

Harde kern Eagles organiseert steunactie voor Vilhena

Tonny Vilhena kreeg maandag een harde klap te verwerken met het overlijden van zijn moeder. De treurige gebeurtenis was onderwerp van gesprek bij voetbalminnend Nederland en ook bij Go Ahead Eagels, de tegenstander van Feyenoord in de volgende speelronde, is het bericht aangekomen.

De ‘Eagles B-side’, de harde kern van de club uit Deventer, hoopt met een actie tijdens de wedstrijd Vilhena te kunnen steunen in deze moeilijke tijd. “Graag vragen wij de Eagles-supporters om in minuut 52 te applaudisseren om Tonny een hart onder de riem te steken”, schrijft de supportersgroep. “You’ll never walk alone!” De moeder van Vilhena werd 52 jaar.

Feyenoord neemt het aanstaande zondag om 16.45 uur in De Adelaarshorst tegen de club uit Deventer. De Rotterdammers staan nog altijd op de eerste plaats in de Eredivisie, maar speelden wel de laatste twee wedstrijden gelijk. ‘Kowet’ is de huidige nummer zeventien van de competitie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties