Elia: ''Duel met Ajax zit al heel lang in mijn hoofd''

Elia: ''Duel met Ajax zit al heel lang in mijn hoofd''

Eljero Elia is na zijn speelminuten in het tweede elftal klaar voor zijn rentree bij Feyenoord 1. Dat kan donderdag gebeuren tegen Zorya Luhansk óf pas later deze week in De Klassieker tegen Ajax. ''Het heeft allemaal lang genoeg geduurd'', zegt de aanvaller, die lang herstelde van een schouderblessure.

''Ik ben fit, moet alleen mijn acties nog finetunen. Maar Ajax, dat duel zit al heel lang in mijn hoofd. Daar heb ik naartoe gewerkt. We zijn het seizoen geweldig gestart, het is nu zaak om die mooie reeks door te trekken'', zegt Elia in het Algemeen Dagblad.

De rechterspits was gisteravond even boos toen ADO-speler José San Roman er onbesuisd inkwam. ''Die Argentijn raakte ook nog met zijn elleboog mijn kaak. Maar oké, het is goed gegaan. In het tweede elftal moet je jezelf niet uitsloven, maar klaarstomen voor het eerste elftal. Wat dat betreft heb ik een belangrijke stap gezet.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties