Kramer noemt laat doelpunt 'niet lucky'

Kramer noemt laat doelpunt 'niet lucky'

Een laat doelpunt van Feyenoord-spits Michiel Kramer bezorgde Feyenoord zondagmiddag de drie punten. Lange tijd leken de Rotterdammers met één punt naar huis te gaan, maar opeens was daar invaller Kramer die de bal binnen wist te werken. Kramer, die dit seizoen de tweede spits van Feyenoord is, noemt het klutsgoal ‘niet lucky’.

“Ik wil gewoon spelen en op het moment dat het slecht gaat, kan ik minuten gaan maken”, zegt Kramer over zijn plek binnen het team tegenover Fox Sports. “Ik hoop dat we altijd winnen maar het is lekker als je weet dat je het verschil kan maken. Het is leuk dat dat nu het geval was.”

“De trainer vertelde dat ik samen met Nicolai (Jorgensen, red.) voorin moest gaan spelen en dat Dirk (Kuyt, red.) achter ons bleef”, vervolgt hij. “Ik moest het verschil proberen te maken en dat is gelukt. Het is niet lucky, anders sta je er niet. Het is gewoon een kwestie van op het juiste plekkie staan.”

Lees meer over
Dirk Kuyt Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties