Kramer noemt laat doelpunt 'niet lucky'

zondag 16 oktober 2016 16:53 37.039 keer bekeken 118 reacties Pro Shots

Een laat doelpunt van Feyenoord-spits Michiel Kramer bezorgde Feyenoord zondagmiddag de drie punten. Lange tijd leken de Rotterdammers met één punt naar huis te gaan, maar opeens was daar invaller Kramer die de bal binnen wist te werken. Kramer, die dit seizoen de tweede spits van Feyenoord is, noemt het klutsgoal ‘niet lucky’.

“Ik wil gewoon spelen en op het moment dat het slecht gaat, kan ik minuten gaan maken”, zegt Kramer over zijn plek binnen het team tegenover Fox Sports. “Ik hoop dat we altijd winnen maar het is lekker als je weet dat je het verschil kan maken. Het is leuk dat dat nu het geval was.”

“De trainer vertelde dat ik samen met Nicolai (Jorgensen, red.) voorin moest gaan spelen en dat Dirk (Kuyt, red.) achter ons bleef”, vervolgt hij. “Ik moest het verschil proberen te maken en dat is gelukt. Het is niet lucky, anders sta je er niet. Het is gewoon een kwestie van op het juiste plekkie staan.”

Gerelateerd nieuws
118 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 54 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74807 leden - Op dit moment zijn 1426 mensen actief, waarvan 362 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved