Jones de mist in: ''Dat is het leven van een keeper''

zondag 16 oktober 2016 16:48 21.860 keer bekeken 70 reacties Pro Shots

Feyenoord kwam zondagmiddag in de competitiewedstrijd tegen NEC vroeg op een achterstand. Een schot van NEC-speler Rayhi leek houdbaar voor Feyenoord-keeper Brad Jones, maar toch glipte de bal achter hem langs het doel in. Volgens de Australische sluitpost hoort zo’n misser bij ‘het leven als doelman’.

“Het lag niet aan de zon of nervositeit”, zegt Jones tegenover Fox Sports. “Het kan gebeuren, dat is het leven van een keeper. Soms gebeurt zoiets en dan moet je reageren door gefocust te blijven en de afspraken te blijven uitvoeren. Als je ouder bent kan je na zoiets makkelijker omschakelen.”

Uitgerekend in het stadion waar hij vorig seizoen speelde, ging Jones de mist in. “Ik heb een goede relatie met het publiek van NEC en het was leuk om terug te zijn. NEC is een fantastische club met mooie mensen om mee te werken. Het is leuk om die mensen weer gedag te zeggen maar ik had graag de nul gehouden.”

Velen noemen de overwinning van Feyenoord ‘het geluk van de koploper’. “Dat denk ik niet”, zegt Jones. “Door de manier waarop we speelden kregen we kansen. We wilden iedere bal terug hebben, dat is niet ‘geluk’ maar een team dat gefocust speelt en doorvecht.”

Gerelateerd nieuws
70 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 40 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74807 leden - Op dit moment zijn 1728 mensen actief, waarvan 363 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved