''Elia en Van Beek zitten dicht tegen rentree aan''

''Elia en Van Beek zitten dicht tegen rentree aan''

Het is een kwestie van tijd voordat Feyenoord-spelers Eljero Elia en Sven van Beek weer in het shirt van Feyenoord te bewonderen zijn. Dat laat trainer Giovanni van Bronckhorst vrijdag weten. Het tweetal is langdurig uit de roulatie geweest met een respectievelijke schouder- en teenblessure. "Zij zitten dicht tegen minuten in het eerste elftal aan", zegt Gio.

"Elia heeft niet veel wedstrijden nodig om ritme op te doen", vervolgt de coach over de buitenspeler die in de eerste competitiewedstrijd tegen FC Groningen een hattrick maakte. Hij is mogelijk voor De Klassieker tegen Ajax weer fit, maar behoort nog niet tot de wedstrijdselectie van komende zondag tegen NEC-uit.

Van Beek kwam dit seizoen nog geen enkele keer in actie en was ook niet mee op het trainingskamp van afgelopen zomer in Oostenrijk. Hij heeft de afgelopen weken al minuten gemaakt in het tweede elftal van de Rotterdammers.

Lees meer over
Sven van Beek Eljero Elia Van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties