UPDATE | Willem II achterhaalt identiteit van vijf relschoppers

UPDATE | Willem II achterhaalt identiteit van vijf relschoppers

Feyenoord vertrekt met gemengde gevoelens uit Tilburg. De ploeg won, maar was ook getuige van rellen op de tribune. Willem II geeft aan het incident te betreuren. “Dit past niet bij onze normen en waarden. Dit hoort niet in een stadion thuis. Dit hoort niet bij Willem II!”, is te lezen op de site van de Tilburgers.

Het is net 0-2 als scheidsrechter Higler de wedstrijd stillegt. Op de tribune worden twee mensen belaagd door een groot aantal Willem II-supporters. Willem II geeft op de site aan zich te distantiëren van alle vormen van geweld, en benadrukt dat het incident gebeurde op een vak waar ook veel kinderen zaten. De club geeft verder aan om samen met de politie de personen te zullen proberen te identificeren en te straffen.

“Dit zijn dingen die je niet wil zien in het stadion, dat lijkt me duidelijk. Terecht dat de wedstrijd stil werd gelegd, dit mag niet gebeuren in een stadion”, is de reactie van Giovanni van Bronckhorst op de site van Voetbal International. Erwin van de Looi, trainer van de Tilburgers, noemt het incident ‘walgelijk’. “De mensen die hier schuldig aan zijn, moeten voortaan lekker iets anders gaan doen”, zegt hij op dezelfde site.

Update 19.00 | Vijf relschoppers Willem II geïdentificeerd
Willem II heeft tot op heden al vijf relschoppers weten te identificeren. Dit schrijft de Tilburgse club op haar website. “Deze personen krijgen een dezer dagen een stadionverbod opgelegd.”

Zie ook: VIDEO: Willem II-supporters vallen Feyenoorders aan

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties