Van Bronckhorst blij: ''Deze reeks moeten we volhouden''

zondag 25 september 2016 18:54 22.149 keer bekeken 85 reacties Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst kijkt met een goed gevoel terug op de overwinning van Feyenoord op Roda JC. De Rotterdammers wisten na zes overwinningen op rij ook de zevende wedstrijd winnend af te sluiten. Feyenoord blijft daardoor eerste in de Eredivisie.

“Dit is een belangrijke overwinning en het is allemaal positief”, zegt Van Bronckhorst tegenover RTV Rijnmond. “Drie punten, vijf keer scoren en ‘de nul’ houden. De drie punten zijn het belangrijkste bij iedere wedstrijd, evenals vandaag. We moeten deze reeks volhouden en vertrouwen houden. Vertrouwen is er, maar je moet wel blijven winnen en dat hebben we vandaag gedaan.”

De trainer was ook onder de indruk van de prestaties van invaller Bilal Basacikoglu. “Ik ben blij voor hem”, zegt hij. “Dit is hoe hij kan spelen, met acties, snelheid en voorzetten. Hij was een aantal keer gevaarlijk en de assist op Jens is mooi voor hem, maar ook voor het team.”

Gerelateerd nieuws
85 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 18 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74807 leden - Op dit moment zijn 1267 mensen actief, waarvan 311 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved