Toornstra: ''Het doelpunt viel op het juiste moment''

Toornstra: ''Het doelpunt viel op het juiste moment''

Na een stunt tegen Manchester United, wist Feyenoord vandaag ook knap te winnen van PSV. In Eindhoven werd het 0-1 door een goal van Eric Botteghin. Jens Toornstra is tevreden. “Het kan niet beter, we hebben vandaag weer erg goed gespeeld”, zegt hij in gesprek met Voetbal International.

“We hebben van tevoren tegen elkaar gezegd dat je dit moet zien als een Europese wedstrijd en dat we weer compact moeten spelen. Ik denk dat we dat goed gedaan hebben”, begint Toornstra, die ook toegeeft dat het geen makkelijke wedstrijd was. “Natuurlijk was de tweede helft zwaar. We hebben een doordeweekse wedstrijd in de benen en PSV ging drukken. Het doelpunt viel op het goede moment.”

Toch wil Toornstra nog niet te optimistisch zijn. “We hebben stappen gemaakt, maar we zijn pas net begonnen. We hebben vorig jaar gezien dat je het ook zo weer weg kan geven, dus we moeten scherp blijven en met beide benen op de grond blijven staan.”

Ook deze week wacht de Rotterdammers weer een doordeweekse wedstrijd; in de strijd om de KNVB-beker speelt Feyenoord donderdag tegen FC Oss. “Aan ons om te laten zien dat we dan ook gewoon de focus kunnen vinden. Dat tekent een echte topclub”, besluit Toornstra.

Lees meer over
Eric Botteghin Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties