Schaken: ''Woudenberg is een echte kerel geworden''

Schaken: ''Woudenberg is een echte kerel geworden''

Ruben Schaken hoopt komende zondag opnieuw terug te keren in De Kuip. De oud-Feyenoorder speelt op dit moment bij ADO Den Haag, de komende tegenstander van de Rotterdammers, maar hij is niet honderd procent fit en sloeg de vrijdagtraining over. "Ik doe er alles aan om erbij te zijn. We moeten afwachten of zondag te vroeg komt."

Vorig seizoen kwam Schaken al eens langs met zijn club in het stadion waar hij jarenlang speelde. Toen zegevierden de Hagenaars. "Het was apart om daar te spelen, omdat je de jongens en het stadion kent. Het was wel leuk, want we wonnen met 2-0", zegt Schaken tegenover Voetbal International. "Zondag wordt een spannende pot. Wij willen onze tactieken niet prijsgeven en daarom is het logisch dat we besloten trainen."

Indien de aanvaller fit genoeg is om te spelen, dan zal Lucas Woudenberg zijn directe tegenstander worden. "Ik ken hem goed, want ik heb hem binnen zien komen bij Feyenoord. Hij is een echte kerel geworden met veel loopvermogen. Toen hij vanuit de A1 kwam liep hij alle routiniers er al uit. Dat is zijn kwaliteit. Voetballend is hij wat minder, maar hij kan het goed compenseren", aldus Schaken.

Lees meer over
ADO Den haag schaken
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties