Kuyt: ''Vorig seizoen in paniek bij achterstand''

Kuyt: ''Vorig seizoen in paniek bij achterstand''

Dirk Kuyt is na vier wedstrijden van de hatelijke nul af. De aanvoerder van Feyenoord was met twee doelpunten heel belangrijk in de Rotterdamse stadsderby tegen Excelsior: 4-1.

''Ik vond dat we aardig aan de wedstrijd begonnen'', analyseert Kuyt tegenover Fox Sports. Daarna kwam Excelsior iets beter in de wedstrijd. ''We gingen een beetje op onze bek.'' Kuyt kon de achterstand in de eerste helft nog rechtzetten.

In het tweede bedrijf was het eenrichtingsverkeer. ''We gaven gas en dat was niet meer te houden voor Excelsior.'' De routinier ziet duidelijk progressie. ''Vorig jaar raakten we nog wel eens in paniek bij een achterstand.''

Het tweede doelpunt van Kuyt was de mooiste. Jan-Arie van der Heijden vond de Katwijker met een prachtige lange bal. ''Ik moest denken aan de pass van Frank de Boer op Bergkamp. Maar we kunnen heel tevreden zijn met dit blok. Op naar de volgende''

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties