Basacikoglu weer invaller: ''Ik heb het wel goed ingevuld''

Basacikoglu weer invaller: ''Ik heb het wel goed ingevuld''

Bilal Basacikoglu kreeg deze week een klap te verwerken. De buitenspeler van Feyenoord dacht dat hij Eljero Elia zou gaan vervangen in de basiself van de Rotterdammers, maar trainer Giovanni van Bronckhorst koos toch voor Steven Berghuis. Als invaller kwam Basacikoglu uiteindelijk toch binnen de lijnen in de wedstrijd tegen Heracles Almelo (0-1 winst).

“Ik had er stiekem wel op gerekend”, zegt hij over de mogelijke basisplaats tegenover RTV Rijnmond. “Het is jammer dat Eljero er een tijdje uit is maar zo gaat het in het voetbal. Soms kan je profiteren van zo'n situatie maar ik heb nu de kans niet gekregen. Je wil altijd spelen en het is wel een tik als je dan niet speelt.”

“Ik moet laten zien in invalbeurten dat ik belangrijk kan zijn en naar mijn idee had ik het vandaag goed ingevuld. Ik moest zorgen voor diepte in het spel en de kopduels winnen. Ik geloof dat ik geen kopduel heb verloren. Misschien kiest de trainer tegen Excelsior wel voor diepte en snelheid op de flanken.”

Lees meer over
Steven Berghuis Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties