Van Bronckhorst: ''Dat het beter moet heb ik ook gezien''

Van Bronckhorst: ''Dat het beter moet heb ik ook gezien''

Feyenoord wist zondag niet te overtuigen, maar wel te winnen. Giovanni van Bronckhorst was, ondanks het slechte spel, tevreden over het resultaat. “Het belangrijkste is dat je de drie punten pakt. Het was zeker niet de mooiste, maar soms heeft een wedstrijd een andere manier nodig om hem te winnen. Dat was vandaag niet door voetbal, maar zeker door strijd”, aldus de trainer van Feyenoord.

“De eerste helft waren we niet vast genoeg”, analyseert Van Bronckhorst tegenover FOX Sports. “We maken wel een goal en hebben kansen, maar je geeft ook een aantal kansen weg. In de tweede helft is het even hectisch, maar ik vind dat we dat goed verdedigd hebben.”

Het was deze week puzzelen voor de trainer, omdat de blessure van Eljero Elia opgevangen moest worden. Van Bronckhorst koos uiteindelijk om Vilhena op linksbuiten te laten spelen. “Ik heb gekozen voor spelers die op een plek spelen die ze gewend zijn. Dat het beter moet heb ik vandaag ook gezien, daar zullen we aan moeten werken.”

In de blessuretijd mocht Michiel Kramer zijn eerste minuten van het seizoen maken, maar na de wedstrijd was de spits snel weer weg. "Het is altijd moeilijk om persoonlijke doelen te hebben. Dat hebben alle spelers in de selectie. Uiteindelijk heeft Kramer z'n waarde gehad. Je wil iedereen minuten geven, maar dat kan niet altijd. Zeker niet met een brede selectie als de onze", besluit de trainer.

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties