'Oud-Feyenoorder Janmaat heeft keuze uit meerdere clubs'

'Oud-Feyenoorder Janmaat heeft keuze uit meerdere clubs'

Daryl Janmaat lijkt deze zomer nog te vertrekken bij Newcastle United. De rechtsback heeft de keuze uit meerdere clubs. Newcastle United degradeerde afgelopen seizoen naar de Championship en raakte al een aantal spelers kwijt. Hier lijkt Daryl Janmaat bij te komen, want de oud-Feyenoorder staat in de belangstelling van diverse clubs.

Zo zitten Premier League-clubs West Ham United en Watford achter Janmaat aan en is er vanuit Italië interesse van Napoli, weet de website Goal.com vandaag te melden. Het is nog niet duidelijk of het om een verkoop of een verhuur gaat, maar bij de juiste prijs kan Newcastle besluiten om Janmaat definitief van de hand te doen.

Na twee prima seizoenen bij The Magpies heeft Janmaat aan interesse dus niks te klagen. De 27-jarige rechtsback heeft bij Newcastle nog een contract tot 2020, nadat hij in de zomer van 2014 voor zes miljoen euro overkwam van Feyenoord.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties